Grannkärlek.

När Exxa och jag kom hem idag var våra grannar ute med sin katt. Exxa började studsa och hoppa och ville hälsa på den men när vi kom tillräckligt nära var allt den fräsande katten lite otäck ändå… Exxa nosade lite på kattens rygg men blev inte överdrivet imponerad. Istället körde hon upp nosen rätt i rumpan på grannen. Inte alls pinsamt eller så… Tur att de bara skrattade och tyckte att hon var söt!

 

I morgon är det utställning och valpträff i Vaggeryd som gäller, ni håller väl tummen för oss?? Vet inte alls hur det kommer att gå eftersom Exxa är väldigt urfälld men det ska bli kul bara att få vara med och träffa de andra. Bilder och uppdatering kommer i morgon.

 

Ikväll ska vi utställningsträna, det behövs! 🙂

5 reaktioner på ”Grannkärlek.

  1. Lykke til!:) Å, som du kan være stolt over tjejen din-har sittet her og lest og sett på bildene, og hun er jo såååå duktig!!!!Som SH-eier blir man oppriktig glad over å se andre som er så duktige til å trene hunden!
    Måtte bare fortelle at Ulva og Marco nå har fått seg hundeslede til neste vinter-fikk samtidig hilse å noen frøkner (SH/Alaksa Huskyer)som har kjørt Finnmarksløpet og Idiatord-og mannen kikket veeeeldig hardt på disse….tror nok flokken blir utvidet smått om senn….
    Ang anadyrlinjer så såg jeg på hjemmesiden til mor til Exxa/eller var det oppdretter i norge der hun skulle pares, at en av oppdretterne på stamtavlen het noe med ”anadyr”..så lurte på om Exxa også var av de linjene/opphavet. Anadyr er riktig gamle linjer som går helt tilbake til de første huskyene som kom til Norge (feks). Ellers er viltspor det samme som blodspor(tror jeg..)har aldri prøvd det på Ulva, men tror det nok kan være noe for henne!Har prøvd henne på vanlig spor,(skogsspor med pinner) men hun tapper fort interessen der da. Godbit-søk er nok mer interessant. Men suveren nese det har hun!!! Forresten har jeg også Ulva løs, og hun er ganske så lydig, men iblandt tar hun en sving på skogen og løper litt vel langt-men da gjeter Marco henne opp, he he. så hun kommer kjapt tilbake DA. Oj, ble klangt dette; men LYKKE TIL I MORGEN!

Lämna en kommentar