Lova

 

IMG_3785copyliten
Aslakkgårdens Lova Ledare ”Lova”

Ras: Siberian Husky
Född: 20120920
Höjd:
Vikt: 20 kilo.

Om Lova: Lova är vår lilla gosegris, en liten myshund som älskar pussar, kramar, smekningar, uppmärksamhet och att få vara med. Hon är en oerhört snäll liten tös, försöker alltid vara lydig (notera att jag skrev ”försöker”, inte ”lyckas”) och till lags och blir väldigt nöjd när hon får beröm.
Hon är en enkel hund och en typisk husky, äter det som bjuds och stjäl resten, dödar allt mjukt med frenesi och är som lyckligast när hon får springa och jobba.
Lova är en charmig liten klumpeduns, springer in i väggar med huvudet först utan att påverkas ett dugg, drar i sin svans så hon drar omkull sig själv i en hög på golvet, smutsar gladeligen ner sig utan att bry sig, slabbar och slaskar och har inget emot att bli blöt eller smutsig (för det ordnar ju husse och matte upp sedan).
Hon är en riktig go-getter, tar mycket plats och ser till att få uppmärksamhet och i alla situationer är hon en glad och rar liten hund. Hon är i sanning en riktig solstråle och glädjespridare och vi har höga förhoppningar på henne i dragspåret i framtiden.

 

 

 

Annonser

3 reaktioner på ”Lova

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s