Johan

 

Namn: Johan

Ålder: 33 år

Från: Öland

Bor: Göteborg

 

Om Johan: Jag föddes i Göteborg men bodde första åren i Stockholm innan vi flyttade till Öland där jag växte upp. (För alla som inte besökt Öland – åk genast. Seriöst alltså, släpp allt och åk. Du kommer inte ångra dig! 😀)

 

Fritiden spenderas mellan Jennie, hundarna, gymmet, jobbet, gitarren, släkten, vänner, musik, filmer, naturen, renovering, fotografering, redigering, städning, däckbyten, planer, drömmar, skisser, shopping, öl, matlagning, vidareutbildning osv etc.

Jag har alltid haft djur omkring mig, katter, fåglar, hundar, hästar. Men det var först när jag träffade Jennie som jag fick en alldeles egen flock ❤

Drömmen om ett hus har länge funnits på horisonten. Nu känns det som vi snart är där! En trädgård för oss och hundarna, en plats att växa och låta rötterna sprida sig. En plats för oss!

 

Tidigare har Jennie varit mest drivande, både avseende hundarnas dragträning och bloggen men nu är tanken att jag ska hjälpa till lite mer. Dels kommer jag hjälpa till med foto och film samt gästblogga och dels kanske ni får se mig på tävlingsbanorna framöver om allt går som det ska.

 

 

Annonser