Jennie


(Jag och Johan).

 

Namn: Jennie Ericsson.
Ålder: 34 år.
Från: Örby (en liten ort utanför Borås).
Bor: I Göteborg med min sambo Johan och huskyprinsessorna.
Utbildning: Socialpsykolog och KBT-terapeut.
Jobb: Socialsekreterare.

 

Om Jennie: Jag föddes och växte upp i lilla Örby mellan Borås och Varberg, en ”Bullerby” där alla känner alla och djur och natur står i centrum. Redan som liten var jag en djurvän av rang och levde i två världar; den vanliga med vänner och skola och min egen som jag skapade själv tillsammans med mina hundar, hästar och katter. Än idag är jag som lyckligast i den där andra världen.
Som tonåring varvades hundträningar med hästhoppningstävlingar innan jag tog studenten och flyttade till Skaraborg för att studera på högskolan och det var då som Exxa och senare även Lova kom in i mitt liv. Efter 10 år på ”Skaraschlätta” träffade jag Johan och hamnade slutligen i södra Göteborg där jag stortrivs tillsammans med min lilla familj som även utökats genom Pol. Nu letar vi tomt med ljus och lykta där vi ska bygga vårt drömhus.

 

Fritiden går åt till att umgås med Johan, hundarna, familjen och vännerna, skriva, måla, sjunga, se på film, dragträna, läsa böcker, pyssla, blogga, fotografera, redigera, träna, lyssna på musik, leta husinspiration och en tomt samt att drömma om vårt framtida nybygge. Jag är väldigt intresserad av inredning, arkitektur, historia, psykologi, kultur, renovering och är en sann entreprenör i hjärtat.

 

Som person är jag mångfacetterad och därför svår att förstå sig på samtidigt som jag är väldigt enkel. Jag är trygg i mig själv men kan gå vilse rejält i livet ändå. Jag älskar folk men hatar folksamlingar. Jag är en känslomänniska ut i fingerspetsarna samtidigt som jag är självbehärskad och strategisk. Oftast glad och positiv men dippar jag så dippar jag rejält. Brutalt ärlig oavsett vad folk tycker om det. Principfast. Överdrivet snäll. Jag är varm som person och älskar min partner, min familj och mina vänner men jag kan vara iskall och stenhård om någon sårar mig eller gör mig besviken. Kräsen när det gäller det mesta. En drömmare. Lätt till tårar, lätt till skratt. Omtänksam (inbillar jag mig iaf). Väldigt sarkastisk humor som inte alla fattar. Ambitiös oavsett vad jag gör. Bok och film-älskare. Sinne för det dramatiska som slott, borgar, mörker, snö och kontraster. Har nästan alltid en kamera i handen. Envis. Vill alltid vara bäst på allt oavsett om jag kan det eller inte. Kass på att laga mat. Jag är rastlös men lugn. Jag tycker inte om gräl men har inga problem med att bråka. Jag är en god lyssnare samtidigt som jag kan prata öronen av dig. Förvirrad? Hela jag är en enda paradox.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Jennie

  1. Haha… Jisses vad lustigt att läsa din presentation och känna som om man läser om sig själv till 99% 😉 Hittade hit via allt fint du skrivit om Exxa. Dina ord har verkligen en förmåga att beröra och jag kan känna igen mig i mycket, även om jag inte befunnit mig i exakt samma situation själv. Och jag känner absolut igen mig i känslan du beskrev om när du åkte ut till kenneln och fann Exxa, likadant upplevde jag det med min huskygrabb.
    Jättefin blogg. Och en stor, stor styrkekram till dig.

  2. *.*
    Förutom överdiven snällhet och den där matlagningsgrejen…. känner jag mig igen i allt det här!!
    Och kanske är jag lite mer tillbaka dragen och cyniskt, men det kan beror på livserfarenhet… min såklart. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s