Besvikelse och äventyr.

Veckorna går för fort just nu. Vi jobbar och tränar och tränar hundarna och sedan börjar allt om och jag hinner inte riktigt med. Tänk om man kunde frysa tiden, vilken gåva det hade varit. Dock vette katten om 2018 är året som jag hade valt att frysa om jag fått chansen… 😉 På tal om det så blev Hapimagdraget inställt, tävlingen som Johan skulle ställt upp i för att få sitt gröna kort. Kul. Jag fattar inte varför detta fortsätter att hända. Vårt problem är ju att Johan jobbar varannan helg och det finns EN person extra i arbetsgruppen som kan rycka in om Johan ber om ledigt men om den personen inte kan/vill jobba så är det kört. Därför måste vi satsa på de tävlingar/utställningar som går av stapeln under Johans lediga helger och nu i april var det just Hapimagdraget. Så tack för den Universum. Du fortsätter att leverera.

 

Vi tröstar oss med att dra iväg på äventyr i helgen, Johan sitter i skrivande stund på ett tåg till Öland och jag spenderar en semesterdag med hundarna. I eftermiddag lämnar jag in tjejerna på vårt härliga pensionat och sedan brummar jag vidare hem till en av mina bästa vänner (Alex) för en hel helgs myspys.

 

Vi önskar er alla en fin helg! ❤


(En glad Potti-Pol bland vårblommorna!)

 

Annonser

2 reaktioner på ”Besvikelse och äventyr.

  1. Sarah

    Men åh så surt. Läste att banan fortfarande var snötäckt? Det löser sig Jennie, era tjejer får fler chanser. Hoppas ni ändå kunde njuta och ha kul i helgen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s