Kräkverkstad.

I helgen hade vi kräkverkstad hemma då vi under lördagen vaknade mitt i natten av att Lova kaskadkräktes från liggande ställning vid fotändan och ut över golvet. Mysigt… Lilla Bobbo var så ledsen efteråt, hon smutsar gärna ner sig själv men tycker inte om när hon smutsar ner hemma och kastar då ledsna blickar på oss, som om hon skäms. Vi fick fullt upp med att pyssla om henne och torka upp det äckliga, vi hittade direkt det nya hundgodiset som låg i klumpar, helt osmält, så förmodligen var det godiset som var boven då vi under dagen inte sett Lova äta något som hon inte brukar. Jag låg vaken i flera timmar efteråt och gosade med Lova, kunde inte riktigt slappna av då jag var orolig för att hon skulle kräkas igen men ingenting mer kom upp och vi somnade om tätt omslingrade någonstans i gryningen.

 

Under söndagen kräktes hon lite gul ”magsaft” som vi kallar det hemma precis på morgonen men verkade pigg och glad ute så allmäntillståndet var inte sänkt. Jag svälte henne under dagen och började ge henne mat igen under eftermiddagen vilket hon fick behålla så det stärkte misstankarna om godiset ännu mer. Antar att det får åka i papperskorgen.

 

Annars var vår helg superfin, under lördagen dragtränade vi medan det snöade och Lova var sååå duktig! Hon har börjat koppla ”höger” och ”vänster” och ”stanna” och har ett rejält sug framåt vilket känns jättekul. Får hon bara lite mer tid och lite mer träning så kommer hon bli fenomenal för hon är både snabb och stark!
Under söndagen åkte vi till rastgården där Lova fick springa av sig rejält och såg ut att ha väldigt roligt. Det är alltid kul att springa men lite extra kul när snön sprutar samtidigt. 🙂

 

Insåg just att jag glömt att blogga om förra helgens äventyr så det ska jag fixa i morgon innan vi åker på nästa äventyr på torsdag… 🙂

 

 

10891455_10152982703064477_3379972179048525213_n
(Mobilbild på Bobbo och hennes kära snö tagen i lördags morse).

 

 

 

Annonser

En reaktion på ”Kräkverkstad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s