Hundvakt 2.0 – boka hundpassning på nätet med Tasspass.

För många hundägare är detta med hundvakt ett ständigt återkommande problem. Hur mycket vi än älskar våra hundar så finns det tillfällen då man ska någonstans där de inte är välkomna, t ex middag ute eller ett biobesök. Kanske vill man kombinera de två ovan nämnda men drar sig för en kväll på stan då man inte har någon vän eller släkting som kan passa hunden/hundarna. Då kan man kontakta Tasspass!

 

Tasspass är ett företag som fungerar som en bokningstjänst där du som hundägare kan boka en hundvakt online. Man kan boka både hunddagis, hundpensionat och hundrastare i sitt eget närområde och samtliga hundvakter har i förväg verifierats och intervjuats av Tasspass. Du väljer själv vilken hundvakt du vill boka på hemsidan där du även kan läsa om varje hundvakt samt se betyg som andra hundägare har satt på hundpassare som de tidigare har använt sig av. Du kan boka in ett förmöte med hundvakten som du valt för att se så att allt känns bra och under passningen är din hund försäkrad. Skulle ändå någon olycka vara framme står Tasspass för din självrisk. Betalning sker tryggt via Tasspass hemsida och hundvakten får inte tillgång till betalningen innan din hund är återlämnad till dig.

 

Visst låter det som ett smidigt alternativ? Detta är något som jag ämnar testa i framtiden! Kolla gärna in Tasspass hemsida för mer information. Just nu pågår även deras jultävling där du kan vinna hundpassning för upp till 1000 kr!

 

*I samarbete med Tasspass.

 

 

 

 

Annonser

4 reaktioner på ”Hundvakt 2.0 – boka hundpassning på nätet med Tasspass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s