Jag förlåter dig allt.

Älskade lilla Bobbo-Lova, jag är så glad för att du är vår! Tänk att du fick komma till oss mot alla odds, tänk att vi har turen att få vara med dig varje dag?!

Du är det sötaste som finns och du är en sådan snäll liten vovve, gudago – som vi säger i Göteborg – är det perfekta ordet för att beskriva dig.

Varje dag skrattar husse och jag åt dina galna upptåg och varje dag myser vi tillsammans i en enda stor hög i soffan, precis som det ska vara.

Du charmar alla du möter med din stora personlighet och med allt du ”säger” och du vill så himla gärna göra rätt, helst innan du ens fått kommandot. Du är allt en duktig liten vovve.

 

Men –  det går ju inte att förneka att du är lite galen.

 

 

130copy

 

Du roar dig själv genom att kasta dina leksaker över rummet och sedan hämtar du dem igen. Du attackerar tuggben som om de vore din fiende och när du bitit tag om benet släpper du det och studsar tillbaka baklänges innan du attackerar det igen. Vi har ingen aning om varför.

När du får en godis kan du inte bara äta den rätt upp och ner. Nej, då måste du springa och lägga dig på ”ditt” hörn av vår stora vardagsrumsmatta och där kan du äta godisen. Sedan kommer du springande och vill ha en till och sedan tillbaka till mattan igen. Du är inte alltid så clever, du.

Under promenader när du tycker att det går för sakta börjar du springa åt sidorna i ett sicksack-mönster i tron om att det ska gå fortare. Det gör det inte.

Du är dessutom oerhört svartsjuk, på allt och alla. Om husse och matte kramas eller pussas så dröjer det inte länge förrän du står där jämte oss och tittar på oss med anklagande ögon och gör dina typiska Lova-ljud. ”Jag ska vara med”.

Surikatprinsessan är ett smeknamn som passar dig perfekt, nyfiken som du är ska du alltid titta på saker och uppenbarligen ser du som bäst när du står på två ben och spanar. Den posen kan du hålla längre än vad som är normalt känns det som.

Och vi ska inte tala om allt som du har förstört hemma, visserligen har inget bitits sönder sedan du var valp men de minnena kommer nog sitta kvar hos husse och matte för alltid tror jag…

 

Men – eftersom du är så underbar så förlåter jag dig allt.

 

Det är okej att du är konstig och lite galen, du får vara det. För det är ju såna saker som gör att du är just Lova. Det är därför som vi älskar dig.

 

Och du, jag förlåter dig t o m för händelsen häromdagen; när du och husse gick upp före matte för att matte behövde få sova och husse stängde till dörren till sovrummet för att du inte skulle störa matte varpå du la dig precis utanför och tjöt tills jag vaknade…

 

 

021copy
(Det finns nästan inget bättre än gegga-moja…)

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Jag förlåter dig allt.

  1. Hahaha åå, jag känner igen mej i precis allt! Underbara hundar!!

    Fruktansvärt att läsa de där om hundstölder direkt från hundgårdarna, man blir så knäpp på alla idioter! Vilken tur att du hade Exxa med dej den där kvällen, bra jobbat Exxa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s