Vacation-time!

Nu är vi helt klara med vår bostadsrätt och det har blivit sååå fint! Det är knappt så att vi fattar att det är VI som har gjort allt det där, känns nästan som att det är en annan människas lägenhet när man kliver in genom dörren. Och det kommer det snart att vara eftersom vi har bestämt oss för att sälja, marknaden ser väldigt bra ut just nu så vi är hoppfulla. Istället satsar vi nu på hus, var och tittade på ett på landet häromdagen men det var ett sånt fuskbygge och det är inget som lockar oss, dessutom vill vi helst rita och bygga nytt… Vi får se vart vi tar vägen! Bjuder på några bilder på lägenheten nedan:

 

4A6JO84JKF67F1EV

4A6JO82GOF67F1DK

4A6JO7K3GF67F1A4

4A6JO7LLAF67F1AQ

4A6JO7H3OF67F18T

4A6JO7EMIF67F187

4A6JO7HSKF67F19E

 

Idag brummar vi till Öland på lite semester, första lediga dagarna utan renovering sedan 1 juni för vår del så vi lär väl klappa ihop i en liten hög när vi väl har slappnat av. 🙂 Men det ska bli skönt att komma bort och det bästa av allt är att vi var ute i god tid och lyckades hitta ett fint hotell som tar emot hundar så i år ska Lova få följa med! 😀 Vi ska bo på Hotell Villa Ingrid och umgås med Johans familj, åka på utflykter, äta gott och bara vara, känns väldigt välbehövligt. Och det ska bli så roligt att visa Lova Öland, se henne springa på alvaret och kanske bada i havet, tror hon kommer tycka att det är jättekul. Kameran får följa med så det lär nog bli ett inlägg med bilder när vi kommit hem. 🙂

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Vacation-time!

  1. Tina

    Jag ser fram emot inlägget med bilder sedan. Lägenheten blev underbar och jag vet ju hur mycket ni har slitit med den! Hoppas nu att ni får sålt den med bra vinst. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s