Having a dog makes you rich. I´ve got two.

102copyliten
Lova i full karriär i rasthagen. Hon älskar att vara där, älskar att leka med andra hundar, älskar att springa, älskar att gräva gropar. Hon är en typisk husky. I rasthagen kan man även passa på att träna inkallning. Lova har alltid varit väldigt duktig på att komma när man ropar hennes namn men ibland tar hon saken i egna händer och springer från mig till Johan och tvärtom utan att vi ens har hunnit ropa på henne. Hon är ivrig, vår underbara lillgris.

 

123copyliten
Exxilutt i rasthagen, inte så full karriär när det gäller henne. Exxa är lite som tjuren Ferdinand, hon kör sitt eget race, kan tycka att det är roligt att springa och busa en stund men sedan vill hon gå runt och nosa, smyga på de andra hundarna eller sitta och stirra mot horisonten och filosofera. Hon är sin egen och har alltid varit. På senaste tiden har hon lagt på sig en del i vikt, hon kan hålla sig från att kissa i ca 7 timmar nu om hon inte blir stressad eller orolig, hon är glad och pigg och verkar trivas med sin tillvaro. Älskade Exxahjärtat!

 

Ps. Är det någon mer än jag som tycker att bilderna ser lite oskarpa ut? De är knivskarpa när jag laddar upp dem men väl i inlägget ser de suddiga ut. Om någon är expert på wordpress så vill jag gärna veta varför det blir såhär. Ds.

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”Having a dog makes you rich. I´ve got two.

  1. tycker ibland att mina bilder kan se suddiga ut också när jag laddar upp dom trots bra skärpa på datan… kanske är det så att hemsidorna inte kan hantera bilderna? :S

    Älskar rubriken ❤ Du har så fina hundar, hoppas det håller sig någorlunda bra med Exxa nu !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s