Borta bra men hemma lugnast!

Nu är vi tillbaka i vardagen igen efter en helg hos Malin och hennes hundar. Exxa fick träffa sina kompisar Melwin och Roo och även stifta bekantskap med valparna Ilo och Blid. Melwin blev helt galen när Exxa kom, han verkar väldigt kär i henne och hoppade och studsade och pratade och busade om vartannat, himla kul att se! Man blir bara glad av Melwin! Roo är också väldigt förtjust i Exxa men tog det lite lugnare med henne och precis som tidigare så kom de väldigt bra överens då de är väldigt lika i sina uttryck och sitt ”språk”. Roo är en gentelman och den stilen funkar väldigt bra när det gäller fisförnäma lilla fröken X-Drive.

 

025copyliten.jpgMelwin
 

Exxa var dock inte lika förtjust i bröderna bus, de är nu ca 5 månader och såg ut som små söta tunnor med massa päls och även lite valphull. 😉 De var inte jobbiga på så sätt att de skulle klättra på henne, bita i hennes svans osv men däremot så skulle de ju pussas HELA TIDEN och det avskyr Exxa. Hon försökte vända bort huvudet så att de inte skulle komma åt hennes mungipor men eftersom de är två så kunde de täcka varsin sida så Exxas taktik funkade inte så bra. Springa ifrån dem funkade bättre… 🙂 Dock kunde de tre samexistera alldeles utmärkt under kvällen – förmodligen för att alla var dödströtta, haha. Exxa är väldigt snäll mot valpar, hon säger inte ens till dem när de är jobbiga utan suckar bara och tittar bedjande på mig. Lilla sötnosen.

 

024copy2.jpgRoo
 

Efter att hundarna fått hälsa ordentligt åkte vi in till Alingsås och tog en promenad, min mamma är född och uppvuxen där och jag har varit där mycket som liten så det var lite nostalgi för min del. Vi fick en del uppmärksamhet, det är ju inte ofta som man ser en flock ”vargar” traska omkring i centrum men hundarna var jätteduktiga, särskilt valparna som ju inte har den erfarenheten som de äldre hundarna.

 

086copy.jpgExxa chillar i Malins soffa utan massa jobbiga valpar, puh!
 

Helgen gick fort med hundaktiviteter, prat, mys och foto – det sistnämnda gick dock sådär pga det tråkiga grådassiga vädret. Fotar man ute i naturen just nu i sånt väder blir bilderna himla trista enligt mitt tycke men hey, det kommer fler dagar.
Helt plötsligt var det söndag och dags att brumma hem, ibland går tiden läskigt fort. Väl hemma gick Exxa direkt till sängen, hoppade upp, gosade ner sig i det ena duntäcket, stönade högt och somnade. Där låg hon resten av dagen och kvällen helt utslagen, det är inte ofta som man får övertala henne att gå ut… Jag tror att hon tycker det är superkul att åka bort men att det är minst lika kul att få komma hem och slippa bli antastad, haha.

 

Tack Malin för en mysig helg! Ses snart igen! 🙂

Ps.Ursäkta ett sjukt sent inlägg, bloggen har inte varit prio förra veckan. Fler bilder kommer! Ds.

Annonser

4 reaktioner på ”Borta bra men hemma lugnast!

  1. Gud va fina dom är! Jag kan tänka mig att det är mycket jobb med den rasen. Hade skaffat en direkt om jag inte hade haft hjärna nog att inse att det inte fungerar i lägenhet med en sån skönhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s