Mini-resa till Alingsås.

Häromdagen var vi hembjudna till Malin & Jakob med flock i Alingsås för att fira och umgås lite. Det bjöds på god mat och mycket trevligt sällskap. Jag fick även chansen att hälsa på Malins nya stjärnskott Roo som var superfin, både till utseendet och till sättet. Han var väldigt social och gosig och han och Exxa klickade direkt. Det var så roligt att se de båda leka för de hade exakt samma sätt att uttrycka sig och samma kroppsspråk, det är inte ofta man ser det. De gjorde samma rörelser samtidigt och kommunicerade väldigt fint och vi kunde inte låta bli att skratta åt dem, det såg nästan ut som att de dansade.

 

004copyliten.jpgMelwin samt Exxa i bakgrunden.
 

Alla hundarna fick leka fritt i Malins superfina rasthage, Exxa och pojkarna lekte väldigt fint tillsammans. Jag hade även tänkt fota en del men det var alldeles för soligt och alldeles för varmt, alla som har fotat hundar med tungor som hänger ner till bröstkorgen vet vad jag menar. Not pretty. Melwin var den enda som hade någorlunda koll på sin tunga men han gjorde istället så här på de flesta bilderna:

 

025copyliten.jpgMelwin.


Inte heller så pretty. 🙂

 

Dagen gick fort, vi fick se alla förändringar i huset, käkade lunch, lät hundarna leka, solade på gräsmattan och pratade om allt mellan himmel och jord, planerade, åt middag och myste. När kvällen kom var det dags för oss att brumma hem igen.

Tusen tack Malin för en trevlig dag! Vi ses snart igen! 🙂

Annonser

3 reaktioner på ”Mini-resa till Alingsås.

  1. Vilken härlig dag! Lycka till med era planer. 😉
    Trots att ligistvalpar är jobbiga så verkar de äldre hundarna tycka mycket om dem, så även Exxa. 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s