Lussefika på hundklubben.

Igår tog Evelina och jag en tjejdag och åkte upp till hundklubben för Lussefika. Det började med en tipspromenad genom skogen, kan säga att det var tufft att pulsa fram med tanke på mängden snö vi har här uppe. Exxa gjorde inte saken bättre genom att slita, hoppa och dra i kopplet HELA tiden, tävlingsinstinkt som få. 🙂
Väl tillbaka blev det jättegod lussefika och julmusik, såå mysigt. Exxa vann ett jättefint halsband vilket var ett toppenpris tycker jag, det var väldigt praktiskt också eftersom det var reflexband inflätat i materialet.

 

Underbar kväll…


Passade också på att ta lite bilder i snön igår, det är först när snön kommer som jag inser hur vit Exxa egentligen är, hon försvinner nästan i all snön förutom den svarta täckningen på ryggen. Hon är mer än lycklig just nu och hoppar och skuttar och skäller och morrar. 🙂

 

Sjukt mycket snö här just nu…

Riktig lockoträff att jag fick till en bild just när Exxa fick ett av sina berömda cpryck!

Vår vackra park.

Sötnosen i dubbel bemärkelse, notera snöhögen på hennes lilla näsa.

Lilla nosen.

Exxa bestiger berg.

Änderna är himla roliga att jaga tycker Exxa, särskilt när de flyger och flaxar av rädsla.

Vad sa du matte?

Okej, jag kommer!

Annonser

14 reaktioner på ”Lussefika på hundklubben.

 1. Åhh va fin blogg!! Här ska vi kolla in ofta! 😀
  Svar: Ja de är riktigt roligt nu när snön kommit!
  Nästa vecka kommer nog riktiga släden också, nu har vi bara pulka 😛 Men de gick snabbt ändå! 😛

 2. Vilka härliga bilder! Cpryck? Ja det är kanske det Berit har när hon dansar runt runt i cirklar jagandes sin egen svans. Månne ett släktdrag som Exxa och Berit delar.

 3. Härliga bilder! Tokfnatten, som vi kallar dem, får en alltid att bli glad =) Det är dock sällan man lyckas fånga dem på bild. Snyggt gjort!
  Ni har faktiskt mer snö i söder än vad vi har här uppe i norr. Vi har bara en massa kyla istället. De senaste veckorna har vi som varmast haft -14 grader, men för det mesta ligger temperaturen på -20 till -25.

 4. Härliga bilder! Tokfnatten, som vi kallar dem, får en alltid att bli glad =) Det är dock sällan man lyckas fånga dem på bild. Snyggt gjort!
  Ni har faktiskt mer snö i söder än vad vi har här uppe i norr. Vi har bara en massa kyla istället. De senaste veckorna har vi som varmast haft -14 grader, men för det mesta ligger temperaturen på -20 till -25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s