Generellt svammel.

 

Vi börjar med de utlovade bilderna från tävlingen i Bulid. Tack till Niklas Olsson för bilderna! 🙂

Exxas tass börjar se riktigt bra ut! Hon hade strumpa ute de första 5 dagarna. Dag 1 och 2 gick fint, sedan började hon protestera mer och mer, ungefär som hon ville säga att tassen kändes bättre och att sockan inte behövdes.
Dödsstöten kom i fredags natt när vi gick ut för att nattkissa. Vi är lika mörkrädda Exxa och jag så vi brukar bara köra en liten snabbkiss på gräsmattan innan läggdags under lyktsken men i fredags hade några andra tjejer och deras tik Diva samma tanke. Tjejerna klickade direkt och Diva släpptes lös för att kunna busa bättre. Exxa fick dock stanna kvar i sitt flexikoppel, här riskeras inget i kolmörker!! Men det gick bra ändå, tjejerna sprang som tokar (jag också) och busade och hade superkul. Diva retades som tusan genom att hålla sig precis utom räckhåll för Exxa och vi skrattade så tårarna sprutade! 🙂

 

Exxa fick sin hämnd dagen därpå då vi gick förbi Bamses trädgård, en stor rottisblandning som skäller värre än han bits. Då hans familj också var ute i trädgården blev vi inbjudna för en lekstund och denna gång var rollerna omvända, Bamse satt fast och Exxa retades som tusan genom att hela tiden slinka undan när han kom dundrandes. Stackarn pep och gnällde medan Exxa hade superkul… Och som alltid påpekade de hur fin och karismatisk Exxa är. Sånt tröttnar aldrig ett mattehjärta på att höra!

Till sist, ett stort tack till alla våra läsare som är så gulliga! Ni gör det kul att blogga 🙂

Annonser

En reaktion på ”Generellt svammel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s