Arbogautställningen!

Jag är ledsen kära läsare att ni har fått vänta, har haft migrän i 2 dagar och har knappt kunnat sitta vid datorn. Men här kommer en rapport!

Dagen började med att vi samåkte med Karin och Exxas ”pojkvän Busen” upp till Herrfallet, blev ett frukoststopp också så vi kom fram lite sent, precis när valpfinalerna skulle sluta. Roligt nog kom Exxas nya lillebror Dimrill på 2:a plats i valpklassen med HP, kul! Såhär ser han ut:
Efter att ha hälsat på massa folk sattes tältet upp (när man får EN GÅNGS SKULL har med sig tältet så regnar det INTE, suck) och sedan var det en lång väntan på vår tur. Exxa fick vila i buren en stund, visst ser hon nöjd ut?! 😀
Till slut var det iaf vår tur och Exxa skötte sig fint i ringen även om hon såg lite sur ut stundtals, min lilla prinsessa gillar nämligen inte när det är blött ute… Är man bortskämd så är man.

Exxas resultat: 1:a pris.

Exxas kritik: ”Finmejslat huvud, vacker hals. Bra rygg, kors och svans. Kunde ha något längre bröstkorg. Normala ben och bendelar. Fina vinklar och rörelser.”

Jag var jättenöjd med kritiken, dels var den väldigt bra och dels var den väldigt sann, sånt är alltid roligt.


För Karin och Busen gick det bra och de slutade på en 4:e plats pga Busens ovilja att ta ner svansen men han är fin ändå. 🙂På plats var förutom uppfödare Fias hundar även Exxas kullsyster Visko som för övrigt är otäckt lik Exxa ibland. Hon hade med sig sin flock; Exxas lillasyster Ithill, Exxas lillebror Uno, Milou och Tiwaz.
Vi fick även träffa Exxas lillebror Nando som numera bor hos Ylajärvis-Malin. Vi försökte fota ståbilder på honom men lillkillen var trött och orkade inte riktigt. Men på denna bild syns det hur lik han är storebror Haldex…!
Syskonen Exxa och Haldex som fick sitt första CERT i Arboga.


Vackra Silve som har bott hos oss och som då gick under namnet ”Flämtass”.


Exxas lillasyster Tirith som bor hos uppfödare Fia.


Exxas syster Tióne som precis som Haldex fick sitt första CERT.


Det gick bra för Shejrixklanen i Arboga:

*BIS uppfödarklass valp

*BIS avelsklass valp

*BIS avelsklass vuxen

*BIS2 uppfödarklass vuxen


Kenneth, Sälka och Dimrill


Busen och Exxa


BIR och BIM. Grattis till Vänervind och Snowstreams!

Annonser

5 reaktioner på ”Arbogautställningen!

  1. Grattis till första priset och fin kritik. Jag skymtade dig vid ringen och anade det röda bandet. Vi hann tyvärr aldrig hälsa. Jättefina bilder du tagit från Arboga. Gillar förstås extra när det kommer bilder på fina Silve :). BIR och BIM bild får du gärna skicka till rasklubbens hemsida de har efterlyst detta. Du får gärna maila den till mig med 🙂

    Hälsningar Ylwa & Alla Snöbusar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s