Höstens första utställning avklarad!

I lördags medan matte jobbade fick Exxa åka med ner till småland på utställning. Detta var höstens första som bestämdes ganska så hastigt.

Det fanns en hel flock huskys på plats som Exxa fick leka och busa med. En hane som heter Linc och som kommer från Broscheit Fang gav henne t o m en puss…! 🙂 

Jag var lite osäker på hur det skulle gå med tanke på att Exxa fäller som bara den plus att hon är stel i benen efter sommarens löp men som alltid när man inte förväntar sig något så går/gick det superfint!

Exxa fick 1:a i kvalité, kom 1:a i konkurransen och blev bästa tik. Hon fick även HP och en stor fin grön/vit rosett med sig hem! 😀

 

Exxas resultat: 1kv, 1kk, 1btkl, HP, BIM.
Exxas kritik: Tillgänglighet: Ua. Typ, storlek och helhetsintryck: Utmärkt.
”Utmärkt huvud och uttryck, feminin. Korrekt bett, bra ögon och öron. Utmärkt hals, tillräcklig kropp. Korrekt svans, bra vinklar, ben och tassar. Utmärkt pälskvalité men fäller idag. Rör sig lite trångt fram och bak men tar ut steget riktigt bra från sidan. BIM!”

Dessutom sa ringsekreteraren till domaren att hon tyckte att Exxa var gullig. ”Ja, hon är så söt den där lilla tiken” svarade domaren.

 

*stolt*

Annonser

8 reaktioner på ”Höstens första utställning avklarad!

  1. Gud så fine bilder av Exxa og SH-hannen!:) De er jo så fiiine! Bra å se at dere er på G-trodde et øyeblikk bloggen var nedlagt. Vi har kjørt trekk(drag) i hele sommer. Vet ikke om du husker det:men fins det noen bra dyreaffærer i nærheten der du bor/Mariestad/skøvde etc som selger master-trails?Vi skal jo nedover snart-og absolutt ALT er jo billigere i sverige! Lykke til videre! (Ps. ja..Exxa virker precis som ulva mht vann-plaske,plaske men ikke svømme, hi hi)Lykke til videre med agility og drag mm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s